Menu Close

Força Koeman seizoen 2: het vervolg

Het nieuwe seizoen van Força Koeman

Na het succes van het eerste seizoen van Força Koeman is vanaf vandaag ook het tweede seizoen exclusief op Videoland te zien. In het nieuwe seizoen volgen we de spectaculaire en soms knotsgekke finale van het meest bijzondere seizoen uit het trainersleven van Koeman. Het resultaat is wederom een unieke en intieme inkijk op het leven van een toptrainer. Alle deuren gaan open.

We zien de sportieve ontknoping van het seizoen vanuit het perspectief van Koeman en zijn familie. Waar niemand in de winterstop nog rekening mee hield, gebeurt toch: het Barça van Koeman vecht zich terug. Dronken van geluk viert Koeman diep in de nacht zelfs de winst van de Spaanse beker, niets staat een schitterend einde van zijn eerste seizoen als hoofdtrainer van zijn droomclub nog in de weg. Maar dan gaat het mis. 

Barcelona kan de landstitel grijpen, maar de ploeg stort ineens als een kaartenhuis in elkaar. Cruciale wedstrijden tegen kleinere tegenstanders worden verloren. Als de titel definitief uit het zicht lijkt, gaat het hard met het krediet van Koeman. De nieuwe president spreekt openlijk zijn twijfels uit en een strijd in de bestuurskamers start. De droombaan van Koeman staat op het spel. Als zaakwaarnemer Rob Jansen invliegt, lijken de dagen van de Nederlandse coach zelfs geteld, maar dan gebeurt er iets tijdens het interview voor deze documentaire.

Captains Studio – ons label – maakt Força Koeman samen met Koemans management Wasserman. Captains Studio richt zich op high-end documentaires en non-scripted formats voor (non-)lineaire televisie, streamingdiensten en andere digitale platformen.

Trailer Força Koeman seizoen 2

Força Koeman seizoen 2 is vanaf 10 september exclusief op Videoland te zien.