Menu Close

Caps’ Picks | Januari 2023

Caps’ Picks | Editie 02

Als productiehuis laten we ons dagelijks inspireren door visuele pareltjes en inhoudelijk sterke content. En die inspiratie delen we maar al te graag met jou! Bekijk hier onze persoonlijke staff picks van de maand januari. Enjoy!

Voortaan als eerste de nieuwste Caps’ Picks in je mailbox?

NRMA Insurance | Runaway

In ‘Runaway’ zien we een eenzame autoband rollend door het Australische landschap. Deze video vertelt op een bijzondere en fantasierijke manier het verhaal van verzekeringsmaatschappij NRMA. Een subliem voorbeeld van storytelling zonder gesproken woord; show, don’t tell.


Burberry | Night Creatures

Sci-fi meets fashion in deze dromerige video van modehuis Burberry. Vorig jaar lanceerde Burberry de veelbesproken videoserie ‘Open Spaces’, geïnspireerd door het gelijknamige boek van founder Thomas Burberry. Night Creatures’ is de laatste film uit de serie en vertaalt op een unieke wijze het gedachtegoed van Burberry; adventures into the unknown. Zo blijft het merk ondanks de uitgesproken cinematografische stijl toch dichtbij haar roots.


Volvo |  Family bond

Deze prachtige, intieme video van Volvo neemt je mee in de belevingswereld van een broer in spé. Het verhaal benadrukt de kostbare waarde van tijd en onderstreept het betaald ouderschapsverlof dat Volvo Cars aan werknemers biedt. Volvo levert hiermee het ultieme bewijs voor het feit dat zij de doelgroep begrijpen en veel waarde hechten aan het welzijn van werknemers.


Als eerste de nieuwste Caps’ Picks ontvangen?

Meld je dan aan voor onze Caps’ Picks nieuwsbrief.

* indicates required