Menu Close

Caps’ Picks | Februari 2023

Caps’ Picks | Editie 03

Als productiehuis laten we ons dagelijks inspireren door visuele pareltjes en inhoudelijk sterke content. En die inspiratie delen we maar al te graag met jou! Bekijk hier onze persoonlijke staff picks van de maand februari. Enjoy!

Voortaan als eerste de nieuwste Caps’ Picks in je mailbox?

Zelfmoordpreventie-hulplijn 113 | Mannen

Eind december lanceerde reclamebureau KesselsKramer een nieuwe campagne voor zelfmoordpreventie-hulplijn 113. Mannen van middelbare leeftijd vallen in de risicogroep als het gaat om het plegen van suïcide. In deze campagne worden zij daarom opgeroepen om te praten over hun problemen. Deze ontzettend sterke TVC bestaat uit één shot. Als kijker zijn we in de eerste tien seconden getuige van een stilte. Wanneer de stilte wordt doorbroken verschijnt een krachtige boodschap. Een commercial die binnen komt, en een campagne die klopt. In beeld, woord én gevoel.


Apple | The greatest

Apple ademt steengoede commercials en videocontent en “The Greatest” doet absoluut niet onder voor de rest. In twee minuten en twintig seconden wordt duidelijk hoe Apple bijdraagt aan de toegankelijkheid voor mensen met een fysieke beperking. De beelden worden ondersteund door een krachtige soundtrack van Spinifex Gum. Binnen een paar dagen werd de commercial meer dan 15 miljoen keer bekeken én ging het bijbehorende nummer viral.


Simon Gustafsson | Monza

Deze commercial voor fietsenmerk Monza werd geregisseerd door Simon Gustafsson en laat zich het best omschrijven door één woord. Energie! Het contrast tussen de rauwe look and feel, de op 16 millimeter gedraaide beelden én een prachtig stuk klassieke muziek zorgen ervoor dat je als kijker direct wordt meegenomen in het verhaal.


Als eerste de nieuwste Caps’ Picks ontvangen?

Meld je dan aan voor onze Caps’ Picks nieuwsbrief.

* indicates required