Menu Close

Caps’ Picks | April 2023

Caps’ Picks | Editie 05

Als productiehuis laten we ons dagelijks inspireren door visuele pareltjes en inhoudelijk sterke content. En die inspiratie delen we maar al te graag met jou! Bekijk hier onze persoonlijke staff picks van de maand april. Enjoy!

Voortaan als eerste de nieuwste Caps’ Picks in je mailbox?

Monday | Working with Cancer

In het kader van Wereldkankerdag lanceerde Working with Cancer de bewustwordingscampagne ‘Monday’, om een einde te maken aan de stigma’s rondom kanker en werk. In de commercial zien we het proces van twee kankerpatiënten die terugkeren naar hun werk. Door de combinatie van non-fictie elementen en surrealistische beelden wordt de inhoud van het verhaal versterkt.


Swiss Tourism | Even If It Takes A While

Bij het zien van deze prachtige beelden van een Zwitsers landschap bekruipt je onmiddellijk een gevoel van rust en ontspanning. Een gevoel dat exact aansluit bij de merkboodschap van Swiss Tourism; een trip naar Zwitserland maakt je hoofd leeg en is altijd een goed idee. Zelfs als het even duurt. Deze commercial speelt daarmee perfect in op het dagelijkse, drukke leven van de kijker en inspireert om eropuit te gaan. En, wanneer ga jij naar Zwitserland?


Amazon | Tache 

Filmmaker en actrice Olivia Wilde regisseerde ‘Tache’ voor Amazon Prime. De commercial is onderdeel van de merkcampagne ‘It’s on Prime’ en volgt een jonge vrouw die te maken krijgt met gezichtsbeharing. De commercial kijkt weg als een short film waarbij je als kijker volledig wordt meegenomen in de belevingswereld van een tiener.


Als eerste de nieuwste Caps’ Picks ontvangen?

Meld je dan aan voor onze Caps’ Picks nieuwsbrief.

* indicates required