vacature

Ervaren Producer

Wij zoeken een nieuwe projectmanager die ons team komt versterken. Waarom staat er dan producer in de titel? Omdat projectmanagers bij ons producers zijn.

Solliciteren

Wie zoeken we?

Jij…

 • Bent een organisatietalent, in je vriendengroep sta je dan ook bekend als de regelneef of -nicht
 • Hebt minimaal 4 jaar aantoonbare relevante werkervaring, waarvan minimaal 2 als producer
 • Bent niet vies van hard werken en snapt dat een shoot op maandag betekent dat er soms in het weekend nog wat laatste dingen geregeld moeten worden
 • Bent autonoom. Met een oceaan aan vrijheid kan je goed omgaan. Je kan zelf prioriteiten bepalen en je tijd indelen. Jij redt jezelf
 • Voelt je verantwoordelijk voor de doelen en de missie van de organisatie
 • Bent in bezit van rijbewijs B.

En dit ga je doen

Vacature

Eigenlijk zoeken we die producer, die de afgelopen jaren zelfstandig producties heeft gedraaid. Iemand die het geweldig vindt om op de set te staan en dat vooral ook wil blijven doen, alleen niet meer dagelijks. We zoeken iemand die nu klaar is voor meer verdieping en naast productie ook projectmanagement wil doen. Iemand die zijn of haar hand niet omdraait voor een productie als Força Koeman, maar er net zoveel of misschien zelfs nog meer voldoening uit haalt om ons gehele productieteam naar een hoger niveau te tillen.

Wij werken in een creatieve omgeving, waarbij de toegevoegde waarde juist wordt geleverd door op het oog soms ongeleide projectielen; filmmakers, regisseurs, redacteuren, editors en creative directors. Misschien klinkt het paradoxaal, maar wij willen ook een slimme structuur, financieel inzicht en harde deadlines. We willen geen losgeslagen club makers zijn, maar het mediabedrijf van de toekomst. Jouw talent zit ‘m erin dat je ondanks al die losgeslagen makers voor slim inzicht zorgt in tijdsbesteding én projectresultaat en een baken van rust bent voor zowel Captains als opdrachtgevers. Jij bent het oog van de orkaan, waar het windstil is.

Jij vindt het leuk om effectief teams in te plannen, begrotingen op te stellen en de budgetten te bewaken, maar je bent ook in staat om allerlei productionele zaken tegelijk te regelen voor filmopnames. Ons adagium dat blije Captains voor blije klanten zorgen en blije klanten uiteindelijk ook voor financieel resultaat zorgen, snap jij. Jouw collega’s zijn dus jouw prioriteit.

Wat bieden we?

 • Een fulltime aanstelling (40 uur).
 • Een toegewijd en vrolijk team
 • Veel vrijheid. Je bepaalt je eigen werktijden, doet je eigen investeringen en neemt collega’s aan. Je krijgt de kans om heel veel besluiten zelf te nemen
 • Een fijne werkomgeving. We hebben geen managementlagen en vinden blije medewerkers het allerbelangrijkste dat er is
 • Alle ruimte om door te groeien
 • Elke maand een massage, elk jaar een werkplek onder de zon
 • Onbeperkt aantal vakantiedagen – je weet immers zelf het beste wat goed voor je is

Wie worden je collega's?

Waarom werk je bij Captains?

Omdat Captains je het gevoel geeft dat Captains ook van jou is.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Gewerkt bij verschillende grote TV productiehuizen in Amsterdam en Hilversum

Wat doe je in je vrije tijd?

Sporten, gamen en ontdekken.

Frank van der Stelt (25)

Producer
Waarom werk je bij Captains?

Omdat de werksfeer bij Captains fijn is en het hele team ambitieus is.

Er wordt gewerkt op basis van vertrouwen en gekeken naar de kracht van mensen.

Maar de voornaamste reden is het hele gezellige zaalvoetbalteam, waar iedereen een wedstrijd mag meespelen.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Ik heb 6 jaar gewerkt op een accountantskantoor in Den Haag als assistent-accountant.

Wat doe je in je vrije tijd?

Zoveel mogelijk tijd doorbrengen met familie en vrienden.

Nada Kreber (27)

Financieel controller
Waarom werk je bij Captains?

Hier had kunnen staan “Na maandenlang solliciteren, was m’n sollicitatie bij Jop en Remy de eerste waar ik wel enthousiast van werd. Hun ambitie is besmettelijker dan de deltavariant, bovendien kreeg ik de indruk dat zij wél wisten om te gaan met zo’n recalcitrante gast als ik.” alleen namen ze me toen niet aan…

Wat heb je hiervoor gedaan?

Na een opleiding bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit was ik via-via terecht gekomen bij een beginnende onderneming in Den Haag, na anderhalf jaar wilde ik toch ervaren hoe het is om meer collega’s te hebben dan alleen je baas.

Wat doe je in je vrije tijd?

Als korfballer meevoetballen in het Captains Futsal team, proberen m’n kluswoning bewoonbaar te maken, (live) muziek luisteren.

Boudewijn (30)

Operationeel directeur

Over Captains

Captains is een mediabedrijf. Onafhankelijk. Met een eigen redactie. Producerend voor social media, TV en streamingdiensten. 

Ons team maakt films, video’s en formats die resoneren. Producties die impact maken omdat ze oprecht zijn. 

Over ons

Solliciteren

Stuur, voor 1 april, je CV en motivatiebrief naar werkenbij@captains.nl.

Iedereen is anders en we willen dat dit terug te zien is in ons werk. Dat waarborgen vraagt om een diverse organisatie. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een kandidaat die de diversiteit binnen ons team versterkt.

Sollicitatieproces

Sollicitatie

Nadat je je CV en motivatiebrief hebt gestuurd, zullen deze beoordeeld worden door één of meerdere captains. We doen onze best om zo snel mogelijk persoonlijk te reageren. Uiterlijk binnen 2 weken hoor je van ons.

Sollicitatieproces

Eerste gesprek (digitaal)

Heb je ons weten te overtuigen dan nodigen we je uit voor een eerste kennismaking. Dat doen we digitaal via Google Meet. Doorgaans zullen hier 2 captains bij aanwezig zijn.

Sollicitatieproces

Tweede gesprek (in Delft)

Binnen een week laten we weten wat we van het gesprek vonden. Als we denken dat je een captain kunt worden, nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Waarschijnlijk met twee captains die je nog niet ontmoet hebt.

Sollicitatieproces

Derde gesprek of arbeidsvoorwaardengesprek

Binnen een week hoor je van ons. Soms twijfelen nog en volgt een derde gesprek, maar meestal zullen we je nu een contractaanbod doen.

Sollicitatieproces

Captain

Leuk, een nieuwe collega!

Interessante baan?

Solliciteer nu!
Vacature delen