Iedere dag plezier

Iedere dag plezier. Het klinkt als een open deur. Het klinkt te eenvoudig. Toch is het de allerbelangrijkste pijler van onze cultuur. Het is de reden dat we bestaan. Het eerlijke verhaal is dat het natuurlijk niet altijd lukt. Toch is het vandaag de dag wel de belangrijkste overweging bij alle beslissingen die we nemen.

Iedere dag plezier bestaat voor ons voor een groot deel uit vrijheid. De vrijheid om je eigen werk vorm te geven en invloed op de koers uit te oefenen. De vrijheid om jezelf te ontwikkelen en je dromen na te jagen.

De cruciale voorwaarde voor die vrijheid is een immense verantwoordelijkheid. Voor sommigen geweldig, voor anderen een niet te dragen last. Voor de één bevrijdend, voor de ander begrenzend. Daarom kan (helaas) niet iedereen bij ons werken. We geven toe, het is een gebrek van onze filosofie. 

Toch geloven we er heilig in. Iedere dag plezier duwt mensen omhoog, brengt hen tot onverwacht grote prestaties, zorgt dat mensen gehoord en gezien worden en initiatief beloond wordt. Het selecteert automatisch toegewijde collega’s, smeedt gepassioneerde teams, relativeert als de spanning groot is en maakt speels en onbevangen als de status quo dreigt. 

Op de vraag Hoe zorgen we ervoor dat een mini-spelertje uit Delft op een dag de grootste spelers ter wereld kan uitdagen? is ons antwoord: Iedere dag plezier.

Vacatures

Stageplekken

Stage Commercie

Fulltime (40 uur)

Stage Editing

Fulltime (40 uur)

Stage Productie

Fulltime (40 uur)

Waarom captain worden?

Eigen werktijden

Eigen werktijden bepalen en hulp bij het vinden van je ideale ritme.

Invloed op koers

Iedere Captain mag ieder besluit nemen, mits ‘ie kennis inwint bij het team. Dat is de regel die ervoor zorgt dat eigen initiatief extreem gestimuleerd wordt.

Onbeperkte vakantiedagen

Je weet zelf het best wat goed voor je is.

Ontwikkeling

Wij vinden ontwikkeling als organisatie belangrijker dan winstmaximalisatie. Geld is een middel, geen doel.

Studie

Ontwikkeling door middel van je eigen studies, congressen, kasten vol boeken, interessante mentoren en eigen projecten.

Captains' Villa

Af en toe verplaatsen wij het kantoor naar mooie villa’s in het buitenland - voor plezier en inspiratie.

Het Station

Ons kantoor inspireert! We hebben concentratieplekken en sociale ruimtes. En bovenal: we zitten middenin Delft met een park voor de deur, een restaurant en loungebar onder ons en gezellige pleinen op loopafstand.

Over Captains

Delft

Want er zijn veel mooiere plekken in Nederland dan Amsterdam

Gem. leeftijd 28 jaar

En dan rekenen we die ene veertigplusser nog mee ook.

Opgericht in 2015

Het voelt alsof we nog maar net zijn begonnen.

67% man / 33% vrouw

Die verhouding is ook wel eens omgekeerd geweest, we proberen een balans te vinden.