NL / EN

Briefing

One Young World is een evenement waar toekomstige leiders samen komen om tot nieuwe ideeën en inzichten te komen die bijdragen aan een betere wereld. Het is dan ook volkomen terecht dat in 2018 Den Haag het podium was van One Young World. In Den Haag wordt er immers het hele jaar door aan een betere wereld gewerkt.

De Haagse editie was, met bijna 2.000 deelnemers, de best bezochte editie ooit. Met inspirerende jonge sprekers van over de hele wereld. Rondom het congres werd er al de nodige content gemaakt, veel van deze content was echter vluchtig. Captains is daarom gevraagd om hier een verdiepingsslag op te maken.

Aanpak

We wilden het congres laten zien door de ogen van de Young Professionals die aanwezig waren. Vier dagen lang volgden we daarom vier van de delegate speakers op de voet gedurende het congres. We waren erbij tijdens hun speeches en lieten hen hun inspirerende verhaal nogmaals vertellen voor de camera.

Op de Internationale Dag voor de Rechten van de Mens en tevens 70 jaar sinds de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens hebben we de documentaire met hun verhalen gedeeld.

Resultaten

Video views

49.500+

Impressies

275.000+