Menu Close

Bescherm wat je lief is

Verhaal Claudia

De opdracht

Hoe zorg je als verzekeraar online voor meer merkbetrokkenheid? Allianz Direct legde de uitdaging bij ons neer. Daarom zijn we een samenwerking met elkaar aangegaan om de verschillende kanalen van Allianz Direct doorlopend te voorzien van interessante, leuke of zelfs inspirerende content. Eén van de resultaten hiervan is de videocampagne ‘Bescherm wat je lief is’ die we in september 2020 lanceren. Het belangrijkste doel? Mensen inspireren goed te zorgen voor de bezittingen die belangrijk voor hen zijn. Omdat sommige dingen nu eenmaal niet in financiële waarde uit te drukken zijn.

Reacties

“Voor deze serie zochten we naar bezittingen met grote emotionele waarde. Dan kom je snel uit bij heel zware verhalen. Ik vond het belangrijk om van deze serie geen emo-show te maken, maar op zoek te gaan naar positieve, toekomstgerichte verhalen. Dat past juist zo goed bij Allianz Direct.”

Lucy van Gaalen – Eindredacteur

“Het is heel prettig om naar een verhaal te luisteren terwijl je oog zich kan focussen op een proces van handelingen dat bijna dromerig in beeld is gebracht. Het helpt om het verhaal op een ander niveau binnen te laten komen. Op een minder verstandelijke en meer emotionele manier.”

Chiel Verbakel – Head of Video

Team

Concept & strategie:

Boudewijn Vermolen
Lucy van Gaalen

Productie:

Margo de Roos

Redactie:

Lucy van Gaalen
Maria Gertsen

Regie:

Chiel Verbakel

Camera:

Rik Komáromi
Dorotea Pace (AC)

Edit:

Chiel Verbakel

Gaffer:

Tjeerd Melchers

Video's

Hoofdvideo’s
Verhaal Brenda
Verhaal Jesse
Alternatieve versies
15 seconden versie
4×5 variant

Productiefoto's