Wij zijn opgegroeid in het digitale tijdperk. Nieuwe media zitten in ons DNA, het vertellen van verhalen zit in ons hart. Verhalen waarmee we mensen bewegen in een wereld van massa-content.

Door de vereniging van creativiteit en technologie voelen we ons het bureau van een nieuwe generatie. Productie en distributie onder één dak; regisseurs en online marketeers aan dezelfde tekentafel. We gebruiken inzicht in data en gevoel voor trends als onderbouwing voor ons werk. Met waarde voor de kijker als belangrijkste graadmeter.

Wij zijn in staat om jouw publiek te bewegen. Met campagnes, series en commercials. We bouwen channels en ontwikkelen formats. Samen met merken, agencies en media bewegen we jaarlijks miljoenen mensen.

Op alle continenten kunnen mensen op exact hetzelfde moment hetzelfde verhaal delen. Daar zit onze fascinatie; de mogelijkheden die digitale media bieden. De oeroude kunst van het verhalen vertellen heeft er een nieuwe dimensie bijgekregen. Captains is het bureau van die nieuwe dimensie.

Mensen bewegen door verhalen

Cultuur

Plezier, vakmanschap en ondernemerschap zijn de pilaren onder onze eigenzinnige cultuur. Dagelijks plezier is voor ons de belangrijkste voorwaarde om tot grote prestaties te komen. Wij zien het als de essentie van vakmanschap. En de belangrijkste drijver achter ondernemerschap.

Meer lezen

Services

Series

Series verspreid via nieuwe media, om doelgroepen te bewegen. Branded of sponsored, short of long form.

Campaigns

Ultieme samenhang van verhaal, timing, publiek en kanaal. In het digitale ritme. Content en distributie in optima forma.

Commercials

Gemaakt voor digital, als vlaggenschip van campagnes. Nooit gepusht, altijd gemaakt voor het publiek.

Channels

Merken zijn de nieuwe uitgevers. Samen bouwen we een kanaal met doorlopende verhalen voor jouw publiek.

Contentmarketing

Van klanten fans maken? Wij geloven in het omgekeerde: Fans creëren en laten uitgroeien tot klanten.

Formats

Sommige verhalen moeten verteld worden. Wij bedenken zelf het format en voegen marketing-intelligentie in de distributie toe.

ARCH Football

Ons label gespecialiseerd in het verspreiden van inspirerende voetbalverhalen. Dezelfde services en skills als Captains, gecombineerd met een gigantisch netwerk in de grootste sport ter wereld en een groot hart voor voetbal en haar fans.

Naar de Arch website