Menu Close

Força Koeman III: The Climax

Het derde seizoen van Força Koeman is vanaf nu te zien op Videoland.

Het verhaal verdient een finale, en dat heeft het gekregen. Força Koeman III gaat over de laatste maanden van Ronald Koeman bij zijn droomclub FC Barcelona. We zien in de driedelige docuserie de droom van Koeman en zijn familie van dichtbij uiteen spatten. 

‘Ik heb alles gegeven in de anderhalf jaar dat ik er zat’, vertelt Koeman. ‘Na mijn ontslag bij FC Barcelona heb ik besloten om helemaal geen interviews te geven en radiostilte te houden. Ik wil mijn verhaal één keer goed doen. Eenmalig het hele verhaal. Dat heb ik gedaan en dat is ook wat je gaat zien in deze laatste drie delen.’ 

De succesvolle Videoland-triologie is geproduceerd door Captains Studio, in samenwerking met atletenmanagement Wasserman.

Trailer Força Koeman seizoen 3, exclusief te zien bij Videoland