Menu Close

Força Koeman, een nieuwe docuserie van Captains Studio

Força Koeman

Ronald Koeman vliegt op 18 augustus terug naar zijn grote liefde, FC Barcelona. En wij vliegen mee. Het is het begin van de documentaireserie Força Koeman. Een serie die een exclusief en zelden vertoont perspectief biedt op het leven van een toptrainer tijdens de grootste uitdaging van zijn loopbaan.

We beleven de hectiek rond de grootste trainerstransfer van 2020 van binnenuit, volgen Koeman rond zijn eerste El Clásico als coach en maken de turbulente decembermaand mee. We zien hoe zijn familie meeleeft, Oranje-ster Memphis Depay het vertrek van Koeman bij Oranje heeft ervaren en Frenkie de Jong onder de vleugels van Koeman wordt genomen, zoals Cruijff dat ooit zelf bij Koeman deed.

Captains Studio maakte de driedelige serie in samenwerking met Koemans management Wasserman. De lancering van Força Koeman betekent tevens de start van het nieuwe Captains’ label, Captains Studio. Captains Studio richt zich op high-end documentaires en non-scripted formats voor (non-)lineaire televisie, streamingdiensten en andere digitale platformen.

Força Koeman is vanaf 17 februari exclusief op Videoland te zien.