Menu Close

Captains in top 3 content creation

Captains staat in de top drie van beste bureaus in de specialisatie Content Creation. Daarmee staan we in de nieuwe FONK100, met een gemiddeld cijfer van een 8,56 (1-10). Het is de eerste keer dat we meedoen. Het onderzoek is uitgevoerd door onderzoeksbureau Multiscope.

En hoewel wij meestal heel voorzichtig zijn met prijzen, wilden we aan deze ranglijst graag meedoen. We zijn namelijk op rapport gekomen bij onze klanten. Zij hebben Captains beoordeeld op dertien onderdelen. De resultaten delen we met plezier en trots:

OnderdeelBeoordeling
Functioneren als sparringspartner9.0
Omgaan met briefings8.8
Snelheid van werken8.3
Nauwkeurigheid8.7
Inzet & service8.8
Creativiteit8.8
Effectiviteit8.5
Administratief8.3
Prijs/prestatie8.0
Pro-activiteit8.5
Functioneren als business accelerator7.8
Relatiebeheer8.8
Tevredenheid in zijn algemeenheid8.8
Gemiddeld resultaat8.56

In de nieuwe editie van FONK reageert co-founder Jop Goslinga als volgt: 

We zijn nogal kritisch, bij Captains. En in 2020 wilden wij iets vrolijker worden over het werk dat we opleveren. Dat is voor het eerst gelukt. Wat ons humeur betreft, is dit jaar dus onze doorbraak. We worden voorzichtig goed in ons werk.

Wij vinden dat er genoeg reden is voor een goed humeur als Jop naar deze cijfers kijkt. Als team zijn we in ieder geval heel trots dat juist onze opdrachtgevers ons zo’n mooi rapportcijfer geven. Een mooie opsteker in een verder surrealistisch jaar. En het geeft heel veel energie om in 2021 weer iets beter te worden.