NL / EN

Captains staat in de top drie van beste bureaus in de specialisatie Content Creation. Daarmee staan we in de nieuwe FONK100, met een gemiddeld cijfer van een 8,56 (1-10). Het is de eerste keer dat we meedoen. Het onderzoek is uitgevoerd door onderzoeksbureau Multiscope.

En hoewel wij meestal heel voorzichtig zijn met prijzen, wilden we aan deze ranglijst graag meedoen. We zijn namelijk op rapport gekomen bij onze klanten. Zij hebben Captains beoordeeld op dertien onderdelen. De resultaten delen we met plezier en trots:

 

Onderdeel Beoordeling
Functioneren als sparringspartner 9.0
Omgaan met briefings 8.8
Snelheid van werken 8.3
Nauwkeurigheid 8.7
Inzet & service 8.8
Creativiteit 8.8
Effectiviteit 8.5
Administratief 8.3
Prijs/prestatie 8.0
Pro-activiteit 8.5
Functioneren als business accelerator 7.8
Relatiebeheer 8.8
Tevredenheid in zijn algemeenheid 8.8
Gemiddeld resultaat 8.56

 

In de nieuwe editie van FONK reageert co-founder Jop Goslinga als volgt: We zijn nogal kritisch, bij Captains. En in 2020 wilden wij iets vrolijker worden over het werk dat we opleveren. Dat is voor het eerst gelukt. Wat ons humeur betreft, is dit jaar dus onze doorbraak. We worden voorzichtig goed in ons werk.

Wij vinden dat er genoeg reden is voor een goed humeur als Jop naar deze cijfers kijkt. Als team zijn we in ieder geval heel trots dat juist onze opdrachtgevers ons zo’n mooi rapportcijfer geven. Een mooie opsteker in een verder surrealistisch jaar. En het geeft heel veel energie om in 2021 weer iets beter te worden.

Geschreven door

Friso van der Veen