Menu Close

Captains gaat werken voor Allianz Direct!

Nieuwe samenwerking met Allianz Direct

Leuk nieuws: Captains gaat per maart 2020 een nieuwe samenwerking aan met Allianz Direct. Allianz Direct, voorheen Allsecur, doet er alles aan om de meest betrouwbare en efficiënte verzekeraar te worden.

De recente rebranding van Allianz Direct was aanleiding om te kijken naar hoe de nieuwe merkidentiteit versterkt kan worden op de online kanalen door middel van engaging social content. De strategie die Captains voor Allianz Direct heeft ontwikkeld, heeft geleid tot een omnichannel contentmix met engagement als hoofddoel. Video is het meest belangrijke element in de nieuwe contentmix. Middels verschillende video formats kan de persoonlijke aanpak van de verzekeraar goed geladen worden.

“In het verleden heb ik al vaker succesvol samengewerkt met Captains, dat was de reden om ze ook nu uit te nodigen voor het pitch traject. Waar ik mij elke keer weer over verbaas is de manier waarop Captains echt emotie weet toe te voegen in de content die zij produceren. Voor mij de doorslaggevende factor om voor Captains te kiezen.”

Youp Havermans (Manager Social Media)