Menu Close

Caps’ Picks | Mei 2023

Caps’ Picks | Editie 06

Als productiehuis laten we ons dagelijks inspireren door visuele pareltjes en inhoudelijk sterke content. En die inspiratie delen we maar al te graag met jou! Bekijk hier onze persoonlijke staff picks van de maand mei. Enjoy!

Voortaan als eerste de nieuwste Caps’ Picks in je mailbox?

The North Face x Gucci

Francis Bourgeois is bekend op TikTok vanwege zijn trainspotting-video’s, zijn excentrieke voorkomen en zijn liefde voor de natuur. Daarnaast is hij de hoofdpersoon in dit tweede deel van de samenwerking tussen The North Face en Gucci. In deze perfect gestileerde video gaan we als kijker mee op een treinreis dwars door de Alpen. In een Wes Anderson-achtige omgeving schittert de collectie van The North Face x Gucci. Een prachtige video die met Bourgeois in de hoofdrol perfect inhaakt op de hedendaagse popcultuur.


Becks | Pro aging beer

Het biermerk Becks lanceert een wel heel bijzonder product: Beck’s 70+. Een biertje dat speciaal op de markt is gebracht voor oudere mensen. In deze commercial wordt de draak gestoken met een scène uit de comedy ‘Superbad’ en zien we hoe een oudere vrouw een supermarkt bezoekt om dit bijzondere product te kopen.


Mailchimp | Second Act

Second Act is een populair format van MailChimp en volgt mensen die een nieuwe richting in hun carrière hebben gekozen en hun eigen versie van succes hebben gedefinieerd. Elk verhaal is op een rauwe en intieme manier vastgelegd en boeit van begin tot eind. Zo zien we in deze aflevering het verhaal van Sterling Davis; ooit een rapper in Atlanta en nu oprichter van een goed doel voor katten.


Als eerste de nieuwste Caps’ Picks ontvangen?

Meld je dan aan voor onze Caps’ Picks nieuwsbrief.

* indicates required