Menu Close

Caps’ Picks | December 2022

Caps’ Picks | Editie 01

Als productiehuis laten we ons dagelijks inspireren door visuele pareltjes en inhoudelijk sterke content. En die inspiratie delen we maar al te graag met jou! Bekijk hier onze persoonlijke staff picks van de maand december. Enjoy!

Voortaan als eerste de nieuwste Caps’ Picks in je mailbox?

Le Labo | Rose de Mai

In deze video voeren dromerige beelden ons in een rustig tempo mee naar het stadje Fayence. Hier wordt de bijzondere Meiroos gekweekt voor de parfumcollectie van het merk Le Labo. Slow parfumery is het uitgangspunt van het merk en dat voel je. In deze video krijg je een unieke inkijk in een klein onderdeel van het, zeer verfijnde, productieproces van een nieuw parfum.


Women’s Aid | He’s Coming Home

In december zien we talloze campagnes rondom het WK voetbal. Deze campagne is anders. Women’s Aid vraagt juist op dit cruciale moment aandacht voor huiselijk geweld. De video bewijst dat je zelfs met één shot een ongelooflijk krachtige boodschap feilloos over kunt brengen.


Andis Creator Series feat. The Compton Cowboys

Andis, het merk voor kapperszaken en barbieren, haakt met deze video in op de cultuur van mensen die hun producten dagelijks gebruiken. Deze non-fictie postmoderne western vertelt het verhaal van de Compton Cowboys en sluit naadloos aan op het merkverhaal van Andis.


Als eerste de nieuwste Caps’ Picks ontvangen?

Meld je dan aan voor onze Caps’ Picks nieuwsbrief.

* indicates required